A’la carte

Förrätter:

Toast Skagen på handskalade Räkor toppad med Löjrom & hackad Röd Lök.
135:-

Heta Gambas i Chili & Vitlösolja serveras med Vitlöksbruchetta.
140:-

Pelle Janzon
Svensk klassiker, råbiff på Oxfilé serveras på Toast med Rödlökscremé, Löjrom & Äggula.
160:-

Varmrätter:

Ugnsbakad rimmad Torskrygg med Rödbeta, Kaprisbär & Pepparrot samt brynt Smör & färsk Potatis.
285:-

Bookmakertoast, Grillad Ryggbiff på Surdegstoast, Gemsallad & Dijoncreme samt brynt Lök, Pepparrot & Äggula serveras med Pommes.
255:-

Tournedos på Ekplanka, Duchesse, Baconlindade Hari Cot verts, grillad Tomat & Champinjoner samt Bearnaisesås.
285:-

Desserter:

Jordgubbssviss, spröda Maränger, Pistaschnötter,Vaniljglass, Grädde & Choklad.
98:-

Chokladfondant med rårörda Bär & Vaniljglass samt vispad Grädde.
105:-

GINO, Vitchokladgratinerad Kiwi, Banan & Jordgubbar serveras med Vaniljglass.
95:-

Smaklig Måltid önskar vi på Bistro!