VECKA 49
MÅNDAG
Pocherad Spättafilé med Palsternackspuré & Vitvinssås.
Svampomelett med bräckt Gästabudsskinka.
Ugnstekt Köttfärslimpa med Gräddsås & rårörda Lingon.
VI DUKAR UPP SÄSONGENS FÖRSTA JULBORD & STÄNGER LUNCHEN KL. 14.00.
TISDAG
Varmrökt Lax med Gräddstuvad Grönkål & Ägghalva.
Raggmunk med stekt Fläsk & rårörda Lingon.
Viltskavsgryta med Trattkantareller samt Potatismos & Lingon.
ONSDAG
Bohusgryta serveras med Aioli.
Isterband med Dillstuvad Potatis & Rödbetor.
Fetaostfylld Färsbiff med Tomatsås & Tzatziki samt rostad Potatis.
TORSDAG
Stekt Strömmingsflundra med Potatismos & skirat Smör.
Ärtsoppa med Fläsk samt Pannkakor med rårörda Bär & Grädde.
Skånsk Kalops med Rödbetor.
FREDAG
Stekt Gösfilé med Rödbetor & Kapris samt brynt Smör.
Rostad Kycklingfilé med Gul Currysås & Ris.
Fläskschnitzel på Wienervis serveras med Rödvinssås, Ärtor & Potatismos.
FREDAG DUKAR VI UPP FÖR JULBORD & STÄNGER LUNCHEN KL. 14.00
Dagens Lunch inkluderar Måltidsdryck, Salladsbuffé samt Smör & Bröd. Kaffe & Kaka.
Med reservation för ändringar.