Veckans Lunch

VECKA 37
MÅNDAG
Ugnsbakad Häälleflundrafilé med Rotfruktsbrunoaise i Vitvinssås & färsk Potatis.
Kycklingsallad med rostad Lök & Vitlöksdressing.
Grönpepparbiff med Cognacsgräddsås samt stekt Potatis & Gele.

                     TISDAG                            
Tagliatelle Frutti di Mare serveras med riven Parmesan.
Raggmunk med stekt Fläsk & Lingon.
Boeuf Bourguignon med Pilaffris.

ONSDAG
Rimmad Lax med Dillstuvad Potatis.
Rotmos med kokt rimmad Fläsklägg.
Fläskschnitzel på Wienervis  serveras med Rödvinssky samt brynt färsk Potatis & Ärtor.

TORSDAG
Regnbågsfilé med Pepparrotshollandaise.
Ärtsoppa med Fläsk samt Pannkakor med rårörda Bär & Grädde.
Pannbiff med stekt Lök & Skysås samt rårörda Lingon.

FREDAG
Stekt panerad Hällefilé med Dillmajonnäs & färsk Potatis.
Fusilli med strimlad Biff & Smörstekta Kantareller i krämig sås.
Köpenhamnare med Persiljesmör & råstekt tärnad Potatis samt Rödvinssås.

Dagens Lunch inkluderar Måltidsdryck, Salladsbuffé samt Smör & Bröd. Kaffe & Kaka.
Med reservation för ändringar.