VECKA 22
MÅNDAG
Fisk Piccata med Ris & Tomatsås.
Grillad Bratwurst med stuvad Potatis & Saltgurka.
Grönpepparbiff med Cognacsgräddsås samt Potatismos & Gele.
TISDAG
Tagliatelle Frutti di Mare serveras med riven Parmesan.
Stekt rimmat Sidfläsk med Löksås.
Pepparrotskött.
ONSDAG
Stekt panerad Rödspätta med Dillmajonäs & färsk Potatis.
Ost- & Skinksallad med Rhode Islanddressing.
Ugnstekt Köttfärslimpa med Champinjonsås & rårörda Lingon.
TORSDAG
Halstrad Regnbågsfilé med Rotfruktsbrunoaise i Vitvinssås.
Tomat & Mozzarellasallad serveras med lufttorkad Skinka.
Penne Rigate med strimlad Fläskytterfilé i Ädelostssås.
FREDAG
Pepparstekt Lax med Paprikasås & färsk Potatis.
Pulled Pork med Bbq-sås & picklad Röd Lök serveras med Pitabröd.
Grillad Rostbiff med rostad Vitlök i Rödvinssås samt Klyftpotatis.
Dagens lunch inkluderar måltidsdryck, salladsbuffé, smör & bröd samt kaffe & kaka.
Med reservation för ändringar.