Veckans lunch

VECKA 04

MÅNDAG
Havets Wallenbergare med skirat Smör & Ärtor samt Potatismos.
Kokt Blomkål med Skinkstuvning.
Nasi Goreng serveras  med stekt Ägg. 

TISDAG
 Halstrad Makrill med Skarpsås.
 Stekt Fläsk & med Löksås.
Pepparrotskött.

ONSDAG
Kokt Torskfilé med Räksås & Potatispuré.
Stuvade Makaroner med stekt Falukorv.
Helstekt Fläskkarré med Potatisgratäng & Rödvinssås.

TORSDAG
Rimmad Lax med Dillstuvad Potatis.
Ärtsoppa med Fläsk samt Pannkakor med rårörda Bär & Grädde.
Lasagne Bolognese al Forno.

FREDAG
Tagliatelle Frutti di mare serveras med riven Parmesan.
Caesarsallad med sotad Kyckling & knaprigt Bacon samt Krutonger & hyvlad Parmesan.
Helstekt Ryggbiff med Rotfruktspytt & Dijoncreme samt Rödvinssky.

Dagens Lunch inkluderar måltidsdryck, sallad, smör & bröd samt kaffe med kaka.
Med reservation för ändringar.