VECKA 26
MÅNDAG
Vannameiräkor , Cocossås med Fänkål, Chili & Vitlök serveras med Basmatiris.
Ost-& Skinksallad med Rhode Islanddressing.
Gräddstuvad Viltskav med Champinjoner samt Potatismos & rårörda Lingon.
TISDAG
Kökets Fisk & Skaldjursgryta serveras med Aioli.
Tomat- & Fetaostsallad med Vitlöksbruchetta.
Stekt rimmat sidfläsk med Löksås.
ONSDAG
Sill- & Strömmingstallrik med Ägghalva, Gräddfil & Gräslök samt färsk Potatis.
Grillad Ost & Jalapenowurst med Potatissallad.
Baconlindad Köttfärslimpa med Rödvinssås & Klyftpotatis.
TORSDAG
Stekt Rödingfilé med Hollandaisesås & färsk Potatis.
Caesarsallad med sotad Kyckling samt knaprigt Bacon, hyvlad Parmesan & Krutonger.
Isterband med Dillstuvad Potatis & Rödbetor.
FREDAG
Halstrad Koljafilé med Rödbetor & Kapris samt brynt Smör.
Räksallad med Avocado & Nobisdressing.
Grillad Kassler med Potatisgratäng & Svampsås.
Dagens Lunch inkluderar måltidsdryck, sallad, smör & bröd samt kaffe med kaka.
Med reservation för ändringar.