Veckans lunch


VECKA 40

MÅNDAG
Laxpudding med skirat Smör & Ärtor.
Pytt Bellman med stekt Ägg & Rödbetor.
Gräddstuvad Viltskav med Champinjoner samt Potatismos & rårörda Lingon.

TISDAG
Kokt Torskfilé med Ägg- & Persiljesås.
  Raggmunk med stekt Fläsk & rårörda Lingon.
Gulaschgryta serveras med Smetana.

ONSDAG
Pocherad Kummelfilé med Dill & Räksås.
Chili con Carne med Ris & Vitlöksyoughurt.
Pepparrotskött.

TORSDAG
Halstrad Lax med Hollandaisesås.
Ärtsoppa med Fläsk samt Pannkakor med rårörda bär & Grädde.
Rostbiff Provencalé, råstekt skivad Potatis, Vitlökssmör & Rödvinssås samt Haricot Verts.

FREDAG
Stekt panerad Rödspätta med Dansk Remoulad
Isterband med Dillstuvad Potatis & Rödbetor
Helstekt Ryggbiff med Tryffelsås & Potatisgratäng

Dagens Lunch inkluderar måltidsdryck, sallad, smör & bröd samt kaffe med kaka.
Med reservation för ändringar.