Veckans lunch

VECKA 8

MÅNDAG
Rimmad Lax med Dillstuvad Potatis.
Champinjonomelett serveras med bräckt Gästabudsskinka.
Ugnstekt Köttfärslimpa med Gräddsås & rårörda Lingon.

TISDAG
Havets Wallenbergare med skirat Smör & Ärtor samt Potatismos.
Stekt rimmat Sidfläsk med Löksås.
Spaghetti Bolognese serveras med riven Parmesan.

ONSDAG
Stekt Strömmingsflundra med skirat Smör & Potatismos.
Isterband med Dillstuvad Potatis & Rödbetor.
Slottsstek med Gele & Legymer samt Steksås.

TORSDAG
Halstrad Lax med Rotfruktsbrunoaise i Vitvinssås.
Ärtsoppa med Fläsk samt Pannkakor med Rårörda Bär & Grädde.
Ungersk Gulaschgryta serveras med Smetana.

FREDAG
Rödspättafilé Piccata med Ris & Tomatsås.
Flygande Jacob serveras med Majskycklingbröst.
Grillad Rostbiff med ljummen Fransk potatissallad samt rostad Lök & Rödvinssås.

Dagens Lunch inkluderar måltidsdryck, salladsbuffé, smör & bröd samt kaffe med kaka.
Vårt nötkött, av boskapsrasen Charloais är närproducerat på Ekeby Gård.
Slaktat av Almunge Kött.

Serveras Månd-Fred. 10.30-15.00 Välkommen !

Med reservation för ändringar.