VECKA 05
MÅNDAG
Fiskpudding med skirat Smör & Sockerärtor.
Isterband med Dillstuvad Potatis & Rödbetor.
Ugnstekt Köttfärslimpa med Gräddsås & rårörda Lingon.
TISDAG
Pocherad Rödspätta med Champinjoner & Kapris i vitvinssås.
Raggmunk med stekt Fläsk & rårörda Lingon.
Sjömansbiff serveras med inlagd Gurka.
ONSDAG
Stekt Strömmingsflundra med Potatismos & skirat Smör.
Kyckligbröstfilé med Gul Currysås & Ris.
Lasagne Bolognese al Forno.
TORSDAG
Regnbågsfilé med Pepparrotshollandaise.
Ärtsoppa med Fläsk samt Pannkakor med rårörda Bär & Grädde.
Biff a la Lindström serveras med Persiljesmör & stekt Potatis samt Rödvinssky.
FREDAG
Stekt Panerad Rödspätta med Remouladsås.
Yakiniku serveras med Basmatiris, rostade Sesamfrön & Srirachachilimajo.
Grillad Rostbiff med ljummen Potatissallad samt rostad Lök & Rödvinssås.
Dagens Lunch inkluderar måltidsdryck, sallad, smör & bröd samt kaffe med kaka.
Med reservation för ändringar.