VECKA 26
MÅNDAG
Stekt panerad Sejfilé med Dillmajonäs & färsk Potatis.
Fläskschnitzel med Persiljesmör samt Rödvinssås & Ärtor.
TISDAG
Ugnsbakad Blåkveitefilé med Skaldjurssås.
Raggmunk med stekt Fläsk & rårörda Lingon.
Spaghetti Bolognese serveras med riven Parmesan.
ONSDAG
Bohusgryta serveras med Aioli.
Nasi Goreng med stekt Ägg.
Kokt rimmad Oxbringa med Pepparrotssås.
TORSDAG
Rimmad Lax med Dillstuvad Potatis.
Pytt Bellman med stekt Ägg & Rödbetor.
Kokt Kalv i Dillsås.
FREDAG
Stekt Pangasiusfilé på Roslagsvis serveras med färsk Potatis.
Grillad Kabanoss med Skånsk Potatis & Saltgurka.
Helstekt Kotlettrad med rostade Rotfrukter & Pepparsås.
Smaklig Måltid !
Dagens Lunch inkluderar Måltidsdryck, Salladsbuffé samt Smör & Bröd. Kaffe & Kaka. Med reservation för ändringar.