Veckans lunch

VECKA 9

MÅNDAG
Kokt Torskfilé med Ägg-& Persiljesås.
Biff Stroganoff serveras med Ris & Sour Creme.
Grönpepparbiff med Cognacsgräddsås samt Potatispuré & Gele.

TISDAG
Halstrad Koljafilé med Rödbetor & Kapris samt brynt Smör.
Bruna Bönor med stekt rimmat Sidfläsk.
Köpenhamnare med Persiljesmör & stekt Potatis samt Rödvinssky.

ONSDAG
Bohusgryta serveras med Aioli.
Ugnstekt Falukorv med Potatismos & Tomatsås.
Porterstek med Potatisgratäng & pressgurka.

TORSDAG
Halstrad Makrill med stuvad Spenat & Ägghalva.
Ärtsoppa med Fläsk samt Pannkakor med Rårörda Bär & Grädde.
Wallenbergare med skirat Smör & Ärtor samt Potatismos & Lingon.

FREDAG
Rödspättafilé på Roslagsvis.
Caesarsallad med sotad Kyckling,knaprigt Bacon samt Hyvlad Parmesan & Krutonger.
Jägarbiff med Jordärtskockspuré samt Kantarellsås.

Dagens Lunch inkluderar måltidsdryck, salladsbuffé, smör & bröd samt kaffe med kaka.
Vårt nötkött, av boskapsrasen Charloais är närproducerat på Ekeby Gård.
Slaktat av Almunge Kött.

Serveras Månd-Fred. 10.30-15.00 Välkommen !

Med reservation för ändringar.