Förrätter:
Toast Skagen på handskalade Räkor toppad med Löjrom & hackad Röd Lök.
150:-
Heta Gambas i Chili & Vitlösolja serveras med Vitlöksbruchetta.
155:-
Pelle Janzon
Svensk klassiker, råbiff på Oxfilé serveras på Toast med Rödlökscremé, Löjrom & Äggula.
185:-
Varmrätter:
Ugnsbakad rimmad Torskrygg med Rödbeta, Kaprisbär & Pepparrot samt brynt Smör & färsk Potatis.
325:-
Bookmakertoast, Grillad Ryggbiff på Surdegstoast, Gemsallad & Dijoncreme samt brynt Lök, Pepparrot & Äggula serveras med Pommes.
285:-
Tournedos på Ekplanka, Duchesse, Baconlindade Hari Cot verts, grillad Tomat & Champinjoner samt Bearnaisesås.
325:-
Desserter:
Jordgubbssviss, spröda Maränger, Pistagenötter,Vaniljglass, Grädde & Choklad.
100:-
Chokladfondant med rårörda Bär & Vaniljglass samt vispad Grädde.
115:-
GINO, Vitchokladgratinerad Kiwi, Banan & Jordgubbar serveras med Vaniljglass.
100:-