Lite vad som händer framöver.

Lördag den 17 oktober är restaurangen abonnerad. Varmt Välkommen vid annat tillfälle.
Sen kör vi några favoriter i repris.
Fredag den 23 oktober gästas vi av Zandra Griffin Irlander som kommer att leda en Quis. Lite lättare den här gången och mer åt ”Så ska det låta hållet” och givetvis underhåller hon med sin fantastiska röst. Så bilda nu ditt lag om 4 man och kom och tävla om fint pris. Vi startar kl. 19 och tar endast bordsreservationer. Det blir skoj det här….
Nästa favorit blir ju givetvis Andreas ” Lillen” Eklund och Martin Björklund on stage Lördag den 21 november. Vi kommer ju ihåg hur god stämning och vilka sköna toner de bjöd på sist. Vilken Lördag det blev i dessa Coronatider, och hur underbart det var att arbeta med alla er som förstod att våra restriktioner gäller. Vi tackar er alla för er respekt.
Så för att säkerställa din plats, då vi endast tar bordsreservationer, så boka nu på telefon 0175 73620.
Varmt Välkomna !